Download pris
eksempel her
(+45) 86 54 00 16 Kontakt@ideren.dk

Skanderborg

Trænger dit hjem eller erhvervslokale til en grundig rengøring? IDE Rengøring tilbyder effektiv og professionel rengøring, så du kan holde fri og slippe for at klare rengøringsarbejdet selv. Vores primære fokus er at levere uovertruffen kvalitet og skræddersyede løsninger efter dine behov. En standart rengøringsløsning hos os indebærer blandt andet;

  • Afstøvning
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Rengøring af hele lejligheder og huse; heraf køkken, badeværelse, stue, soveværelse, bryggers, etc.

Kvalitet som hovedfokus

Gennem etableringen af et erfarent og kompetent rengøringspersonale, har vi fra start skabt et højt niveau for virksomheden. Vi ved, at det kun igennem et motiveret og engageret personale er muligt at opnå de bedste resultater til gavn for vores kunder.

Vi tilpasser vores rengøringsydelser i Skanderborg efter dine unikke behov – uafhængigt af om du er privat- eller erhvervskunde.

En standart privatrengøring inkluderer:

  • Støvsugning og vask af gulve, inkl. lister
  • Rengøring af køkken, inkl. aftørring af skabslåger mv udvendigt
  • Aftørring af alle ryddede flader
  • Rengøring af badeværelse inkl. afkalkning
  • Spindelvæv fjernes

Vi kan nå en maxhøjde på 180 cm.

Ovenstående kan afviges/ændres efter behov, dette med indflydelse på estimeret tidsforbrug +/-.

Optimalt set klargør kunden huset til rengøring, da dette bedrer resultatet, og sparer tid, dvs. at assistenten kan nå mere på den estimerede tid. Men vi kan sagtens håndtere det modsatte, blot vi er forberedte, og assistenten ved, at hun bare skal støvsuge udenom fx legetøj, eller der er afsat tid til oprydning.

Vi medbringer alt udstyr, men det er også muligt at benytte jeres rengøringsmidler hvis I ønsker dette.

Grundig vinduespudsning og polering

Med vinduespudsning udført af IDE Rengørings professionelle personale, pudses og vaskes vinduerne via et smart rentvandssystem. Metoden er perfekt til større bygninger indenfor forskellige erhverv, men kan også benyttes i private hjem i lejligheder og huse, hvor vinduerne trænger til en grundig rengøring.

Læs mere om metoden

Få et uforpligtende tilbud på rengøring eller vinduespudsning i Skanderborg

Ved at kontakte os på tlf. 86 54 00 16 eller udfylde  kontaktformularen, vil du hurtigst modtage et uforpligtende tilbud.

IDE Rengøring udfører absolut alle slags rengøringsopgaver – heraf både erhvervs- og privatrengøring samt vinduespudsning i Skanderborg. Læs mere ved at klikke dig rundt i kategorierne øverst på siden.