(+45) 86 54 00 16 Kontakt@ideren.dk

Erhvervsrengøring

Et rent indeklima har uendelig stor betydning for arbejdsmiljø- og indsats. Derfor tilrettelægger vi grundige rengøringsløsninger designet ud fra vores kunders unikke behov.

Hvad er erhvervsrengøring?

Hos os dækker erhvervsrengøring over alle former for rengøring. Har du brug for rengøring af et kontorlokale, en fysisk butik eller et showroom, er der rig mulighed for at finde en løsning hos IDE Rengøring. Vi tilbyder udelukkende erhvervsrengøring, der er udført grundigt og dybdegående. 

Erhvervsrengøring dækker over rengøring af:

  • Lokale/showroom
  • Badeværelse
  • Køkken/te-køkken
  • Gang og fællesområde

IDE Rengøring udfører erhvervsrengøring indenfor absolut alle områder og skræddersyer altid en løsning efter dine/jeres behov.

Dansk erhvervsrengøring af høj kvalitet

Som dansk rengøringsfirma, er det vigtigt for os at kunne tilbyde erhvervsrengøring af højeste kvalitet. Vi går enormt høj op i at levere rengøringsydelser, der sidder i skabet, til det danske erhvervsejere i Østjylland. Trods vores unge alder i branchen, oplever vi gang på gang tilfredse kunder.

IDE Rengøring er et professionelt rengøringsfirma med respekt for Dansk Industris krav om kvalitetssikring og ISO 9000’s nyeste tiltag, hvilket sikrer vores kunder rengøringsservices af højeste kvalitet. Alle ydelser udføres med udstyr og redskaber, der har gennemgået adskillelige kvalitetstjek og tests.

Kontorrengøring

Et overset område af arbejdstilværelsen på kontorer er vigtigheden af et sundt og rent indeklima.

Undersøgelser viser nemlig, at snavs, støv og rod har nemlig en negativ effekt på overskud og arbejdsindsats. Træder man ind i et lokale, hvor luften er tung og fuld af allergifremkaldende støv allerede fra morgenstunden, har man ikke ligefrem lyst til at sidde der i mange timer.

Et rent og flot kontorlokale øger chancerne for produktivitet og arbejdsglæde. Bestiller du kontorrengøring hos IDE Rengøring, er du sikret et rent og støvmidereduceret erhvervslokale.

Vi bruger udelukkende miljøvenlige rengøringsartikler, så personer med allergi i kontorlokalet ikke bliver påvirket negativt af rengøringen.

Hvad koster erhvervsrengøring?

For at beregne prisen på erhvervsrengøring er det nødvendigt at kende til antallet af kvadratmeter, der ønskes rengjort samt de dertilhørende services. Først når dette er fastlagt, kan der aftales en konkret pris. Ydelserne tilpasses altid efter dine ønsker og behov.

Hvis du/I eksempelvis har behov for gulvvask hver anden dag, daglig rengøring af toiletter eller støvsugning 1 gang om ugen, kan vi let aftale en samlet pakkepris.

Du er mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud, så du kan se hvad en erhvervsrengøring koster. Vi foretager en hurtig beregning ud fra dine behov. Tilbuddet kan du efterfølgende vælge at afvise eller godkende.

Kontakt os på tlf. 86 54 00 16 eller udfyldd vores kontaktformular her på siden.