Download pris
eksempel her
(+45) 86 54 00 16 Kontakt@ideren.dk

Erhvervsrengøring

Der er ikke nogen tvivl om, at et optimalt arbejdsmiljø og en optimal arbejdsindsats kræver et rent indeklima. Ingen medarbejdere kan præstere fuldt ud, hvis de konstant bliver generet af ildelugt eller støvgener. Uanset type af forretning, lokale eller overflade tilbyder vi professionel erhvervsrengøring, og vi tilrettelægger grundige rengøringsløsninger, så dine behov bliver imødekommet.

Hvad er erhvervsrengøring?

Der er ikke den type af rengøring, som vi ikke kan klare, når det kommer til erhvervsrengøring. Vi har erfaring med en lang række forskellige virksomheder, vi fast hjælper med deres individuelle behov. Vores personale har flere års erfaring, og tilgår store og små opgaver med stor professionelisme.

Med en professionel rengøringsløsning kan du koncentrere dig om at skabe værdi i stedet for at tænke på at skulle have fat i moppen og spanden. Dine medarbejdere og kolleger taber koncentrationen og lysten til at arbejde i et dårligt indeklima, så det er vigtigt med en god rengøring.

Vi har erfaring med al slags rengøring, om du så skal have hjælp til at rengøre en fysisk butik, kontorlokaler, badefaciliteter eller et showroom. Du kan altid tage kontakt til os hos IDE rengøring for at høre nærmere om dine muligheder. Vi skal nok finde en løsning, der går i dybden med rengøringen og efterlader et grundigt og skinnende resultat.

Vi arbejder ud fra en forståelse af, at ingen kunder er ens. Enhver kunde har sine egne behov, når det kommer til erhvervsrengøring. Fælles for dem alle er dog, at rengøringspligten for jer netop er en pligt, der blot skal overstås. For os er det derimod vores fornemmeste opgave at prioritere jer, så I ikke selv skal stå for at støvsuge eller pudse spejle. Når vi træder til, bliver jeres rengøring gjort ordentligt, og jeres vejrtrækning bliver lidt lettere.

Vi tilbyder billig rengøring med blik for lokal kvalitet i byerne;

Erhvervsrengøring dækker over: 

  • Lokale/showroom
  • Badeværelse
  • Køkken/tekøkken
  • Gang og fællesområde.

IDE Rengøring udfører rengøring af erhverv inden for absolut alle områder. Vi sørger altid for, at løsningen er skræddersyet efter lige præcis de behov, som du/I har.

Dansk erhvervsrengøring af høj kvalitet

IDE Rengøring er et dansk rengøringsfirma, som har det som sin højeste prioritet at tilbyde og levere et stykke professionel erhvervsrengøring af absolut højeste kvalitet, der får dine gulve til at skinne, så dine medarbejdere har de bedste forudsætninger for dagens opgaver. Kun det bedste er godt nok, vi går enormt højt op i, at vores ydelser altid bliver udført grundigt og præcist. Vi tager udgangspunkt i netop dine behov, hvorfor du altid kan være sikker på, at du får den rette rengøring.

Vi er en erfaren spiller på markedet og vores høje faglighed, kunnen samt stolte tilgang til vores arbejde har gjort, at vores mere end 200 faste kunder gang på gang vender positivt tilbage med feedback. Når vores kunder er tilfredse, er vi tilfredse, og vil du gerne have et tilbud på rengøring til netop din rengøringsopgave, er du mere end velkommen til at kontakte os. 

Når vi gør rent for østjyske erhvervs- og forretningsejere, gør vi det med respekt for de krav om kvalitetssikring, som Dansk Industri har til området. Det sikrer nemlig en rengøringsservice af højeste kvalitet, som man ikke kan sætte en finger på. Vores forskellige rengøringsydelser udføres altid med udstyr og redskaber, der har gennemgået og bestået adskillige kvalitetstjek og -tests, før de bliver brugt til rengøring af netop din arbejdsplads. 

Erhvervsrengøring i Østjylland er ikke længere en udfordring, så skal du bruge en hjælpende hånd, er vi ikke længere end et opkald eller en kontaktformular væk. 

Kontorrengøring

En helt særlig (men ofte overset) del af arbejdstilværelsen og arbejdsforholdene på kontorer rundt omkring i Østjylland er det sunde og rene indeklima.

Forskellige undersøgelser viser nemlig, at voksende snavs, tiltagende støv og rod har en negativ effekt på menneskers mentale og sundhedsmæssige overskud. Det går ud over den enkelte medarbejder og i sidste ende arbejdsindsatsen på arbejdspladsen. Man ved allerede, så snart man træder ind i et lokale, hvor man bliver mødt af indelukket, tung luft og allergifremkaldende støv, om man har lyst til at blive hængende. Det har man højst sandsynligt ikke, og man venter nok bare på at komme ud igen. Dette kan påvirke koncentrationen og altså udbyttet af arbejdet, hvilket ikke er optimalt for nogen arbejdsplads.

Et rent og flot kontorlokale skaber de bedste arbejdsbetingelser, fordi dine medarbejdere får et rum, hvor man gerne vil opholde sig, mens man arbejder. Rene kontorlokaler, som et resultat af erhvervsrengøring, skaber arbejdsglæde, og kontakter du IDE Rengøring for et tilbud på kontorrengøring, sikrer du de bedste betingelser for et rent og støvreduceret erhvervslokale.

Med vores rengøring skal I ikke bekymre jer om miljøskadelige kemikalier, der generer personer med allergi, da vi kun benytter os af miljøvenlige rengøringsartikler. Det er det bedste for naturen, og det er det bedste for mennesker, som nu bedre kan trække vejret og holde fokus på arbejdet frem for lommetørklædet. 

Hvad koster erhvervsrengøring

Der er ingen forpligtelser, når I modtager et tilbud på erhvervsrengøring fra IDE Rengøring. Det kan dog være svært at prissætte vores ydelser på forhånd, og derfor er det nødvendigt at kende til flere detaljer, inden vi fastsætter det endelige tilbud, som bliver skræddersyet til lige præcis dine erhvervsbehov.

Vi er nødt til at vide, hvor mange kvadratmeter der skal gøres rent, og hvor mange af dem der har behov for flere typer af rengøring. Der er for eksempel forskel på gulve med tæpper, som ofte blot kræver en støvsugning, og flisegulve, som både skal støvsuges og vaskes. Når vi har disse detaljer på plads, kan vi begynde at regne på det endelige tilbud, som altid bliver fastlagt efter dine konkrete behov. I praksis betyder det, at hvis du/I eksempelvis har behov for gulvvask hver anden dag, daglig rengøring af badeværelser og toiletter og støvsugning en gang om ugen, kan vi let samle et tilbud på en pakkepris. Intet er fastlagt på forhånd, og der er ingen binding ved at tage kontakt. 

Tag kontakt allerede i dag for et uforpligtende tilbud på din erhvervsrengøring

Vi står altid klar til at imødekomme dine behov, så tag endelig uforpligtende kontakt til os for et tilbud, der kan give dig overblik over, hvad erhvervsrengøring koster, og hvad du kan forvente af et samarbejde med IDE Rengøring.

Vi glæder os til at høre fra jer og til at lette jer for byrden med at holde arbejdspladsen ren. Alle fortjener at kunne trække vejret i et sundt, rent og lækkert indeklima, så man kan begå sig på en sund og glad arbejdsplads. 

Vi kan kontaktes på tlf. 86 54 00 16 eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Vi behandler din rengøringsforespørgsel professionelt og vender tilbage med et tilbud, der dækker lige præcis dine behov og ønsker, så du aldrig igen skal sukke over støv, snavs og skidt.