Download pris
eksempel her
(+45) 86 54 00 16 Kontakt@ideren.dk

Horsens – Erhvervsrengøring

Har du gået og tænkt på, at du og din virksomhed mangler et rengøringsfirma i Horsens? Så behøver du ikke lede længere, for du er landet det helt rigtige sted. IDE Rengøring finder alle pletter og gør det lidt sjovere at gå på arbejde. Har du ofte stået med sure medarbejdere, der ikke gider at indgå i rengøringsturnussen, og så ender du med selv at skulle svinge støvsugeren og fjerkosten efter fyraften? Der er ikke den type af erhvervsrengøring i Horsens, som vi ikke udfører. Har du og virksomheden brug for en rengøringsløsning, så læs endelig med her.

Lad os hjælpe med indeklimaet

Lad os lige være ærlige. Humøret og det klare hoved er påvirket i løbet af hele arbejdsdagen, når man befinder sig i et lokale, hvor luften er klam, indelukket og tung. Man kan tydeligt mærke forskellen, når man går fra et rum med frisk luft til et rum, som trænger til en støvsuger og en moppe. Der indsniger sig pludselig tanker om, at man egentlig meget gerne vil meget hurtigt hjem. Koncentrationen falder markant og dermed også produktiviteten.

Undersøgelser har vist, at et dårligt indeklima påvirker menneskers humør og overskud, så hvis du ikke får tænkt en ordentlig rengøring ind i den daglige rutine, risikerer du at kunne se det på dine ansattes aktivitet. Det er her, vi kommer ind i billedet. Med IDE Rengørings erhvervsrengøring i Horsens får du ikke kun rene gulve, toiletter og lokaler; du får også medarbejdere, der har lyst til at begå sig på arbejdspladsen, og som skaber værdi for dem selv og for din virksomhed. 

Kan erhvervsrengøring i Horsens bruges til mit showroom?

Ja, også til virksomhedens showroom kan du bestille erhvervsrengøring. Faktisk er vi endnu ikke stødt på en opgave med erhvervsrengøring i Horsens, som vi ikke har kunnet klare. Skal dit showroom stå knivskarpt til den næste potentielle kunde, eller drejer det sig om kontorlokaler med tæpper, toiletter og badfaciliteter med snavs og kalk? Eller noget helt tredje? Uanset hvad du og din virksomhed har brug for af rengøringsopgaver, står vi klar med al vores ekspertise, så du kan krydse den bekymring af listen.

Når vi først går i gang med erhvervsrengøring i Horsens, er det med respekt og forståelse for de krav om kvalitetssikring, der foreligger fra bl.a. Dansk Industri. Det sikrer dig som østjysk virksomhedsejer en rengøringsydelse af allerhøjeste kvalitet. Herudover benytter vi os kun af miljøvenlige rengøringsartikler, hvilket sikrer, at ansatte, der måtte lide af allergi, ikke er udsatte efter endt rengøring.

Hvad koster erhvervsrengøring i Horsens?

Prisen på erhvervsrengøring er svær at slå fast, hvis vi ikke har alle detaljer fra din virksomhed.
Du skal blandt andet overveje, hvor mange kvadratmeter og etager, der skal rengøres, og hvor hyppigt I ønsker rengøringsbesøg. Enkelte virksomheder kan nøjes med en ugentlig støvsugning af gulve og kontorlokaler, mens andre har et dagligt behov for at få skuret toiletkummer og brusere. Når du kontakter os på telefon eller via vores kontaktformular, finder vi sammen ud af, hvad du og virksomheden har af rengøringsbehov, så vi kan skræddersy den helt rigtige løsning og komme rent i mål. 

Viser det sig, at I har behov for flere dele af en rengøring, sammensætter vi en pakkeløsning, der tilfredsstiller jeres ønsker og giver jer muligheden for at se et skinnende resultat. 

Kontakt os nu for et uforpligtende tilbud

Når intet er skrevet under, er der intet, der binder. Med vores mere end 200 faste og glade kunder tør vi dog godt at garantere, at vores arbejde i din virksomhed leder til en positiv feedback. Vi er stolte af vores arbejde og vores resultater, og vi lever af tilfredse kunder med rene gulve. Derfor er det ganske uforpligtende, når du modtager et tilbud fra os. Tilbuddet skal leve op til jeres behov om erhvervsrengøring i Horsens, og vi lytter altid efter, hvis I har særlige krav, så intet snavs eller skidt er tilbage, efter vi har været i gang. Ring til os på tlf. 86 54 00 16, eller udfyld vores kontaktformular for et tilbud på rengøring, der sikrer et sundt og imødekommende indeklima. Det skaber de bedste betingelser at starte og slutte dagens opgaver, når man med en ordentlig vejrtrækning kan sætte sig til rette på sin arbejdsplads. 

Vi glæder os til at starte et samarbejde og kan ikke vente med at komme i gang.