Download pris
eksempel her
(+45) 86 54 00 16 Kontakt@ideren.dk

Håndværkerengøring

Håndværkerrengøring i Århus, Skanderborg, Horsens, Odder & omegn

Rod og affaldskaos på byggepladsen er uundgåeligt og kan i uheldige tilfælde langsommeliggøre flere arbejdsprocesser. Med IDE Rengørings professionelle rengøringsservices indenfor håndværkerrengøring i områderne omkring det sydlige Århus samt i Skanderborg, Horsens og Odder, sikres ansatte og personel på jeres byggeprojekt de bedst mulige arbejdsforhold i form af affaldsfrie omgivelser med mindre støv og snavs. Håndværkerrengøring er også oplagt at investere i, når byggeprojektet er færdiggjort, eller når I har behov for slutrengøring af større arealer og bygninger, hvor jeres håndværker- eller malerarbejde er udført.

Hos IDE Rengøring tilbyder vi kvalitetsorienterede services indenfor håndværkerrengøring, der som investering er relevant i byggefasen, og ikke mindst den nødvendige slutrengøring, når de nye arealer står klar.

Vi tilbyder derfor blandt andet:

  • Rengøring af skurvogne og beboelsesvogne
  • Slutrengøring af større arealer og bygninger
  • Grovrengøring
  • Afrensning af vinduer
  • Vinduespudsning – både inde og ude

Hvad er håndværkerrengøring?

Det er ofte nødvendigt at holde rodet på en byggeplads nede gennem effektiv oprydning og rengøring af pladsens faciliteter, skurvogne og andre arealer. Håndværkerrengøring tager som rengøringsform udgangspunkt i specialudviklet udstyr og rutinerede hænder, da skidt, støv og affald når helt nye højder på en byggeplads eller et nybygget areal.

Et byggeområdets tilstand varierer selvfølgelig meget alt efter byggeriets størrelse og omfang. Som udgangspunkt indebærer håndværkerrengøring som metode en fokuseret tilgang til oprydning efter håndværkere, malerfirmaer og lignende – uafhængigt af bygningen, lokalet eller værkstedets stand. Rengøringstypen er i langt de fleste tilfælde en nødvendig investering – og hjælper samtidig med at effektivisere det afsluttende arbejde på et bygge- eller malerprojekt, så I kan aflevere bygningen, huset eller lokalet til tiden.

Undgå forsinket aflevering af byggeriet

Forsinkede afleveringsdeadlines på byggeprojekter er ofte et resultat af utilstrækkelig planlægning af de sidste, afsluttende rengøringsfaser. Den endelige rengøring, rensning og generelle klargøring er nemlig ofte mere tidskrævende, end man umiddelbart skulle tro. Det er aldrig sjovt, når der opstår forhindringer til sidst i et byggeprojekt. Slutrengøringens ofte meget omfattende størrelse kan udvikle sig til en stor belastning for de involverede i byggeprojektet på trods af, at de vigtigste arbejdsprocesser allerede er færdiggjort. Derfor er det ofte en god idé at overlade slutrengøringen til et kompetent rengøringsteam med masser af erfaring, så processen bliver udført så effektivt som muligt. Netop her kommer IDE Rengøring jer til undsætning, så I kan aflevere bygningen eller huset rettidigt.

Rengøring af skurvogne og beboelsesvogne

IDE Rengøring udfører et væld af forskellige rengøringsopgaver indenfor håndværkerrengøring. Heraf er vi blandt andet specialiserede i at gøre skurvogne og beboelsesvogne rene, mens byggeprojektet står på, så de ansatte håndværkere på projektet har mulighed for at tage velfortjente pauser i rene omgivelser i løbet af dagen. På byggeprojekter kan skurvogne have en tendens til at blive beskidte på meget kort tid, da det er umuligt at undgå, at mudder og skidt bliver slæbt ind på vognenes gulv fra byggepladsen. Derfor kan det for skurenes vedligeholdes skyld være en god idé at få dem professionelt rengjort regelmæssigt. Da der oftest er toiletter integreret i skurvogne er det også af hygiejnemæssige grunde stærkt nødvendigt at gøre disse grundigt rent.

Slutrengøring af større arealer og bygninger

Nybyggede huse og bygninger kræver en grundig rengøring udover det sædvanlige, når de skal afleveres eller sælges. Støv og affald på gulv og i hjørner samt beskidte vinduer er typisk de områder, der kræver mest rengøring ved byggeprojektets afslutning. Derfor tilbyder IDE Rengørings dygtige mandskab at klare slutrengøringen for jer, så I slipper for selv at skaffe det tekniske rengøringsudstyr og gøre rent på egen hånd. IDE Rengørings team gør brug af specialudviklede metoder og kvalitetssikret udstyr, da rengøringen efter håndværker- og malerarbejde er meget anderledes end en almindelig lokalerengøring.

Løbende rengøring af byggepladsen

Det kan være svært at holde byggerodet nede undervejs i de forskellige byggefaser. Derfor er det ofte en god idé at få ryddet op og gjort rent jævnligt på byggepladsen, så I kan bevare det enormt vigtige overblik, der skal til, for at nå deadline. Hos IDE Rengøring tilbyder vi at udføre løbende rengøring af byggepladsen, så I på denne måde kan holde byggekaosset nede. Vi tilbyder ligeledes regelmæssig rengøring af skurvognene på byggepladsen, så I kan bevare renligheden på toiletterne og i pauselokaler. Kontakt os for at høre mere om et løbende rengøringssamarbejde. Ved løbende rengøring på byggepladsen, tales der om en såkaldt grovrengøring, som du kan læse mere om herunder:

Grovrengøring

Skidt og støv på byggepladsen kan være til stor gene for de ansatte håndværkere og arbejdere på projektet. Regelmæssig oprydning og grovrengøring af arealet, der arbejdes på, spiller en vigtig rolle i at forebygge ulykker og for at understøtte et både fysisk og psykisk overskud iblandt håndværkere og personel undervejs i de forskellige byggefaser. Med grovrengøring fjernes affald, der – efter aftale – skal væk fra området, ligesom der støvsuges og opryddes. Målet med grovrengøring er at sørge for, at byggepladsen er så rydelig og pæn som mulig, så man nemmere kan holde overblik og følge med byggeprojektets tidsplan.

IDE Rengørings kompetente mandskab har flere års erfaring med grovrengøring, og vi uddanner os løbende i relevante kurser og sikkerhedsmæssige forhold på byggepladser, så vi kan levere den absolut bedste kvalitet på markedet.

Vinduespudsning og rensning af vinduer

Som en del af slutrengøringen ved byggeprojektets afslutning tilbyder vi en grundig vinduespudsning, hvor vi renser vinduerne i dybden og sikrer, at de er skinnende rene ved aflevering. Denne ydelse er også relevant for boligforeninger og selskaber, der har behov for rensning af vinduer i trappeopgangene. Vi tilbyder vinduespudsning i mange forskellige sammenhænge, og i forbindelse med håndværkerrengøring er det en af de services, der ofte bliver en nødvendig og kærkommen investering, efter den sidste byggefaser er afsluttet.

Få et tilbud på håndværkerrengøring

Ved at kontakte os og beskrive dine ønsker til håndværkerrengøring vil du indenfor kort tid modtage et fast tilbud på den ønskede opgave. Vi beregner normalt prisen ud fra et estimeret antal timer, der skal bruges på at udføre opgaven og lægger vægt på antallet af kvm2 og standen af det areal, der ønskes rengjort. Uafhængigt af om du ønsker rengøring af selve byggepladsen og skurvognen, slutrengøring af den nybyggede bygning eller en grundig vinduesrensning, står vores hold klar til at hjælpe dig.