Download pris
eksempel her
(+45) 86 54 00 16 Kontakt@ideren.dk

Ozonrensning i Østjylland. Kontakt IDE Rengøring

Døjer du med dårlig lugt eller luftkvalitet? Med en ozongenerator laver vi en effektiv luftrensning af boliger, biler og både.

Ozonrensning

Noget af det første, som menneskekroppen sanser, når man træder ind i et rum, er lugten. Lugter her godt, eller er det ubehageligt? Med andre ord: Er det sikkert for mig at træde ind, eller skal jeg holde mig tilbage? Lugtesansen er kroppens dørmand og reagerer meget hurtigt på det indeklima, som den præsenteres for. Det er derfor ikke underligt, at dårligt indeklima og luftmiljø kan have en stor betydning for vores helbred og indtryk af rummet.

Døjer du med problemer som dårlig lugt på grund af røg, imprægnering, dyr, skimmel eller andet lignende? Hos IDE Rengøring kan vi fjerne de ildelugtende gener – helt uden kemikalier. Med en ozongenerator foretager vi en dybdegående luftrensning i både opholdsrum, kælderrum, rygerum, biler, både og mange andre typer af indelukkede rum, så du kan fjerne de dårlige lugte og sikre det gode luftmiljø. Det gælder både på arbejdspladsen og i det private.

Få effektivt fjernet de dårlige lugte med IDE Rengøring

Lugtgener som imprægnering, mug, røg, urin og lignende kan være utrolig svære at fjerne, uanset hvor mange gange du gør rent, eller hvor kraftige kemikalier du anvender. Ved ozonrensning får du effektiv og kraftig rengøring af alle afkroge i det pågældende rum, hvor den almindelige rengøring ikke kan nå. Med en ozongenerator angribes de dårlige lugte, uanset hvor de gemmer sig, hvilket kan være under gulvet, inde i væggen, i stoffer og tekstiler og i de mindste revner og sprækker.

Hos IDE Rengøring fjerner vi effektivt de generende lugte hos både private og erhverv. Vi kan foretage luftrensning i rum fra 5-120 m 2 . Du er dermed sikret, at alle typer af dårlige lugte bliver neutraliseret, og at 99,98 % af bakterier, mug og vira bliver desinficeret. Og det fantastiske er, at du typisk kun skal have os ud én gang for at få fjernet den dårlige lugt og de skadelige stoffer.

Hvordan virker en ozongenerator?

Ozon er en naturlig måde at rengøre et rum på. Det kan sidestilles med den ozon, der bruges i naturen for at holde skadelige mikroorganismer i skak. Det er særligt efter tordenvejr, at du vil opleve høje mængder af ozon.

Du kan på ingen måder sammenligne en ozongenerator med en almindelig luftrenser, selvom de begge bestræber sig på at skabe et bedre indeklima. En luftrenser anvender som regel et filter for at rense den luft, som passerer igennem den. Med en ozongenerator fyldes rummet derimod med ozon, der – ud over at rense – også angriber kilden til de lugtgenerende og skadelige stoffer. Derfor skal en luftrenser køre hele tiden for at have en virkning, mens en ozonrensning blot skal anvendes i nogle timer.

Hvornår kan du bruge en ozonrensning?

Du kan i bund og grund bruge en ozonrensning i alle afgrænsede rum i både boliger, biler og både – hvor end der er lugtgener, som du ikke kan få bugt med. Dog henvender denne type af luftrensning sig særligt til:

  • indelukkede rum
  • rygerhjem
  • forladte sommerhuse
  • biler, hvor der er blevet røget i, og campingvogne
  • fugtige kælderrum, krybekældre og garager
  • både

Dog skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os, hvis du har en forespørgsel på et særlig rum eller sted, som trænger til en effektiv ozonbehandling.

Hvorfor er det vigtigt med et godt luftmiljø?

Indeklimaet har en stor betydning for vores velbefindende, særligt hvis man befinder sig på en arbejdsplads. Her sidder vi i mange timer, og forurenet luft kan have alvorlige sundhedsmæssige konsekvenser. Derfor er det vigtigt, at du prioriterer det luftmiljø, som du befinder dig i, og her er almindelig udluftning og rengøring ikke altid nok.

Luftkvaliteten er noget af det, som påvirker indeklimaet allermest. Dårlig luftkvalitet kan føre til uoplagthed, træthed, hovedpine, irritation i øjnene, hoste og sygdomme som astma og allergi. Disse kan have en stor indflydelse på arbejdsmiljøet og ikke mindst sygefraværet på en arbejdsplads.

En nordisk ozongenerator, der virker

Hos IDE Rengøring gør vi brug af den nordiske leverandør Ozonair til vores luftrensning. Deres ozongenerator, Clean, bruger de samme elektriske ladninger, som du oplever ved tordenvejr. Det er disse, der renser de skadelige stoffer i et rum.

Ozonair Clean er supernem for os at indstille, når vi kommer ud til dig, og det tager ikke mere end et par timer at få foretaget en ozonrensning. Vi skal blot tænde for generatoren og forlade det pågældende rum, hvorefter den vil slukke af sig selv, når den er færdig. Det er både nemt, hurtigt, skånsomt og helt kemikaliefrit.

En ozonrensning er ikke bare ozonrensning, og vi har derfor valgt en nordisk leverandør, som har erfaring på området og dermed udviklet en maskine, som virker via gennemtestet og patenteret teknologi. Maskinen er allerede solgt i mere end 40.000 eksemplarer og har renset over 800.000 rum hos både private, erhverv og diverse myndigheder.

Vi hjælper med totalløsninger og enkeltstående opgaver

Hos IDE Rengøring hjælper vi både med de enkeltstående og de store totalløsninger, der kræver regelmæssige besøg, hvor luftrens bare er én af de ydelser, som vi tilbyder til privatpersoner og virksomheder, så der kan opretholdes renlige og opholdsværdige forhold.

Vi ønsker at være en lokal virksomhed, og derfor er vi kun til i det østjyske og opererer i byerne Horsens, Skanderborg, Aarhus og Odder. Uanset hvad behovet er, vil vi skræddersy vores ydelser til dine behov, så du, menneskerne omkring dig og dyr har det optimale indeklima og arbejdsmiljø.