Download pris
eksempel her
(+45) 86 54 00 16 Kontakt@ideren.dk

Om Ide Rengøring

Bag om IDE Rengøring

IDE Rengøring leverer rengøringsløsninger til et bredt spektrum af privat- og erhvervskunder i Østjylland.
Det er afgørende for os, at du som kunde modtager uovertruffen rengøring til en overkommelig pris. Selvom vi arbejder systematisk og struktureret husker vi altid, at det er mennesker, der gør forskellen!

IDE rengøring beskæftiger i dag over 90 ansatte og har mere end 200 faste kunder, som hver dag får gjort rent af vores erfarne personale.

Vision

Vi vil være den foretrukne leverandør af rengøringsydelser i Østjylland. Allerede nu er vi blevet kendt for vores høje kvalitet og punktlighed. Vores visioner og mål er stadigt voksende, hvorfor du som kunde sikret kvalitet til det yderste.

Mission

Det er vores mission at udvikle og effektivisere arbejdet for både ansatte og kunder. Gennem skabelsen af et sundt miljø for vores kunder, leverandører og os selv, tilbyder vi kvalitet udover det sædvanlige.
Vi ved, at serviceorienteret kundekontakt spiller en vigtig rolle i et velfungerende samarbejde. Derfor går vi højt op i at præsentere alle relevante rengøringsmuligheder for dig, når du kontakter os. Vores vigtigste opgave er at gøre dig tilfreds med de ydelser, du bestiller hos os.

Værdier

  • Rettidig omhu
  • Fleksibilitet
  • Ærlighed
  • Kvalitet
  • Godt humør