Download pris
eksempel her
(+45) 86 54 00 16 Kontakt@ideren.dk

Flytterengøring

Flytterengøring i Århus, Skanderborg, Horsens, Odder & omegn

IDE Rengøring leverer flytterengøring til både boligselskaber og privatpersoner i det sydlige Århus samt i Skanderborg, Horsens, Odder og omegn. Vi sørger for, at boligen bliver klar til overtagelse af nye lejere og giver samtidig privatpersoner chancen for at få så meget af deres depositum tilbage som muligt.

Med udgangspunkt i en konkret tjekliste fra boligselskabet eller udlejeren, går IDE Rengørings kompetente rengøringsmandskab systematisk til opgaven, så resultatet efterlever alle krav og ønsker. Vi går højt op i, at selv de mindste detaljer af en rengøringsopgave ikke bliver overset. Derfor kan du trygt overlade rengøringen af din fraflyttede bolig til os.

Mange års erfaring med flytterengøring

IDE Rengørings personale har stor erfaring med og viden indenfor flytterengøring, hvilket gør os i stand til at imødekomme de ofte meget omfattende overdragelseskrav fra boligselskabet- eller udlejerens side. Vi lægger stor vægt på grundighed i rengøringen og uddanner os løbende, så vi leverer et professionelt resultat – hver gang.

Undgå minusser i fraflytningsrapporten

Efter de fleste flyttetilsyn pålægges der oftest ekstra regninger i forbindelse med rengøringsanmærkninger, der fratrækkes i depositum. Som fraflytter har du dog mulighed for at reducere risikoen for de store ekstraudgifter, når du skal aflevere boligen til udlejer, ved at få alle rum professionelt rengjort. Boligselskaber ser ilde på dårligt rengjorte lejligheder ved fraflytning, og det kan mærkes på pengepungen, da der ofte kommer merpris oveni deres beregnede rengøringspris. Har du store forhåbninger om at få dit depositum tilbage, er rengøringen et af de områder, der kan blive en nødvendig investering forinden. Det kan være en lettere, uoverskuelig affære at gøre lejligheden rent, når man først er flyttet ud, og netop derfor vil IDE Rengørings kompetente rengøringspersonale komme dig til undsætning. Vi klarer rengøringen, så du uden stress kan flytte ud af lejligheden og blot tænke på at have dine ting og møbler med dig.

Tilpasset dine ønsker

Det er helt op til dig, om du ønsker rengøring af hele boligen eller eksempelvis kun i bestemte rum såsom badeværelset og køkkenet. For mange er det netop i de sidstnævnte rum, at rengøringen føles mest uoverskuelig. Det er nemlig her, at der ofte skal mere teknisk rengøring til for at få fjernet alt skidt fra kroge, låger, køleskab, komfur og emhætte. Vi foretager hertil grundige afkalkninger af vaske, haner og baderum, så du heller ikke skal tænke på at håndtere skrappe rengøringsmidler.

Grundig rengøring

En flytterengøring er langt fra som en almindelig rengøring. Her er det et krav fra boligselskabet, at der tages udgangspunkt i en grundig hovedrengøring af alle elementer og arealer i boligen. Små detaljer, som vores professionelle rengøringsteam vil lægge vægt på at klare for dig, er:

  • Rengøring af dørgreb, stikkontakter og ventilatorer
  • Afkalkning af alle vaske og baderum
  • Rengøring af køleskab og komfur
  • Rengøring af radiatorer – både foran og bagved

I forbindelse med rengøring af køleskab og komfur kan vi efter aftale trække dem ud, så der kan gøres rent bagved. Ovenstående er blot få ud af mange områder, vi lægger vægt på i den grundige flytterengøring.

Slip for at håndtere ætsende midler

Til afkalkning og toiletrensning benytter vi effektive midler, der normalt kan være svære at håndtere på egen hånd. Blander man midler med forskellige syre/base balancer kan det faktisk blive sundhedsskadeligt. Ved at ansætte professionelle rengøringsfolk slipper du for at håndtere stærke rengøringsmidler, der kræver handsker, viden og specialudstyr.

Vinduespudsning

De fleste boligselskaber kræver også, at vinduerne er rene og pæne, når boligen skal overdrages til en ny lejer. Det er dog langt fra alle, der har tid til at udføre det oftest meget krævende vinduespudsningsarbejde. Nogle vinduespartier er mere besværlige at gøre rent end andre – men uanset hvad, står IDE Rengørings passionerede personale klar til at gøre din boligs vinduer rene, så du trygt kan overdrage boligen til boligselskabet.

Dag-til-dag bestilling

Der går oftest meget kort tid fra fraflytning til, at nye lejere flytter ind. Derfor tilbyder vi hos IDE Rengøring at rykke hurtigt ud, når boligselskaber eller privatpersoner har behov for flytterengøring på kort varsel. Du er altid velkommen til at kontakte os og få et tilbud på flytterengøringen.

Få et tilbud på flytterengøring 

Er du på udkig efter et godt tilbud på flytterengøring? Ved at kontakte os og beskrive dine ønsker vil du indenfor kort tid modtage et fast tilbud på den ønskede opgave. Vi beregner normalt prisen ud fra et estimeret antal timer, der skal bruges på at udføre opgaven og lægger vægt på antallet af kvm2. Her har du selv mulighed for at tilpasse rengøringen ved at fortælle, om du kun ønsker vinduespudsning eller enkelte rum undladt. Vi står klar til at hjælpe dig frem til den rette flytterengøring.