Go to Top

Skanderborg

Trænger dit hjem eller erhvervslokale til en grundig rengøring? IDE Rengøring tilbyder effektiv og professionel rengøring, så du kan holde fri og slippe for at klare rengøringsarbejdet selv. Vores primære fokus er at levere uovertruffen kvalitet og skræddersyede løsninger efter dine behov. En standart rengøringsløsning hos os indebærer blandt andet;

  • Afstøvning
  • Støvsugning
  • Gulvvask
  • Rengøring af hele lejligheder og huse; heraf køkken, badeværelse, stue, soveværelse, bryggers, etc.

Kvalitet som hovedfokus

Gennem etableringen af et erfarent og kompetent rengøringspersonale, har vi fra start skabt et højt niveau for virksomheden. Vi ved, at det kun igennem et motiveret og engageret personale er muligt at opnå de bedste resultater til gavn for vores kunder.

Vi tilpasser vores rengøringsydelser i Skanderborg efter dine unikke behov – uafhængigt af om du er privat- eller erhvervskunde.

Grundig vinduespudsning og polering  

Med vinduespudsning udført af IDE Rengørings professionelle personale, pudses og vaskes vinduerne via et smart rentvandssystem. Metoden er perfekt til større bygninger indenfor forskellige erhverv, men kan også benyttes i private hjem i lejligheder og huse, hvor vinduerne trænger til en grundig rengøring. Læs mere om metoden HER.

Få et uforpligtende tilbud på rengøring eller vinduespudsning i Skanderborg

Ved at kontakte os på tlf. 86 54 00 16 eller udfylde denne kontaktformular, vil du hurtigt modtage et uforpligtende tilbud.

IDE Rengøring udfører absolut alle slags rengøringsopgaver – heraf både erhvervs- og privatrengøring samt vinduespudsning. Læs mere ved at klikke dig rundt i kategorierne øverst på siden.