Download pris
eksempel her
(+45) 86 54 00 16 Kontakt@ideren.dk

Vinduespudsning

I takt med at vinduer og bygninger generelt bliver større og større, er vinduespudsning i stigende grad blevet en teknisk affære. Det kræver udbredt viden og uddannelse at rengøre vinduer – specielt i lejligheder og erhverv, der ligger højere oppe.

Innovativ vinduespudsning

IDE Rengøring gør brug af den nyeste metode indenfor vinduespudsning igennem smart rentvands-teknologi. Her bruges der hverken kemikalieholdige sæbeprodukter eller rens. Resultatet? Krystalklare, rene vinduer, der vil gøre naboerne misundelige.

Et rentvandssystem indebærer noget så enkelt som vand, der spules på vinduernes overflade i en nedadgående retning. Vandet har været lagret, så det er helt blødt uden urenheder eller partikler.

Et miljøvenligt valg

Vinduespudsning med rentvandssystem kræver 2-3 behandlinger for et optimalt resultat, da den første behandling udelukkende fjerner sæberaster fra tidligere vinduespudsning. Herefter vil det kun tage 1-2 behandlinger at give vinduerne et flot resultat – uden brug af kemi eller sæbe!

Vælger du at bestille vinduespudsning hos os, er du derfor sikret effektiv vinduespudsning, der i modsætning til de traditionelle former, IKKE forurener eller på anden vis påvirker miljøet negativt. 

Privat vinduespudsning

Trænger dit hus eller lejlighed til en grundig vinduespudsning? Find din løsning på privat vinduespudsning hos IDE Rengøring ved at kontakte os på tlf. 86 54 00 16 eller udfylde kontaktformularen her på siden.

Vi tilbyder som noget unikt vinduespudsning til private og gør brug af den miljøvenlige rentvandssmetode. Her pudses og vaskes vinduerne uden brug af sæbe.

Pris på vinduespudsning

Vi beregner prisen på vinduespudsning ud fra en fast timepris, såfremt der er tale om vinduespudsning i et privat hus. Ved større erhvervsbyggerier beregnes prisen baseret på antallet af vinduer og kvadratmeter.