Download pris
eksempel her
(+45) 86 54 00 16 Kontakt@ideren.dk

Privat rengøring

Har du svært ved at finde tid til rengøring i hverdagen? En rengøringsløsning hos IDE Rengøring kan blive din vej ud af dårligt indeklima og ophobet støv i hjemmet. Vi tilbyder innovative rengøringsløsninger i Odder, Horsens, Skanderborg og Århus, så du slipper for en lang ”to do” rengøringsliste.

Vores rengøringspersonale og medarbejdergruppe er både uddannet og kvalitetsbevidst. For os betyder det alt, at du bliver tilfreds med resultatet af vores ydelser indenfor privat rengøring.

Når vi gør rent i et privat hjem, er det vores fornemmeste opgave at sikre, at den enkelte kunde er tryg og har det godt med, at vi bevæger hos rundt på vedkommendes private domæne. Er vi i tvivl om hvor, hvordan og hvor meget, tager vi altid kontakt til vores kunde. Vi foretager med andre ord ingen forhastede beslutninger for at forkorte processen.

Vi kan stå for både en alm. “hverdagsrengøring” eller den helt store hovedrengøring.

Husk at vores rengøring er fradragsberettiget – indberet dit fradrag her.

Rengøring til private

Vidste du, at indeklimaet i dit hjem har stor betydning for dit velbefindende og overskud? Ikke alle tager indeklimaet i betragtning, når der skal ryddes op. En grundig rengøring sikrer, at du slipper for de allergifremmende støvpartikler og støvmider, der nemt kan gøre dig mere træt og uoplagt.

Hjemmet er stedet, hvor du skal kunne lade op og blive frisk til nye udfordringer. Derfor har det stor betydning, at dit hjem er rent og rart at være i. Vores rengøringspersonale gør alt for, at rengøringen i dit hjem sidder i skabet, så du får overskud til andre vigtige gøremål.

Vi tilbyder billig rengøring med blik for lokal kvalitet i byerne;

  • Odder
  • Skanderborg
  • Århus

Bor du lidt udenfor overstående byer? Du er stadig mere end velkommen til at kontakte os og få tilsendt en alternativ løsning på privat rengøring i dit hjem.

En standart privatrengøring inkluderer:

  • Støvsugning og vask af gulve, inkl. lister
  • Rengøring af køkken, inkl. aftørring af skabslåger mv udvendigt
  • Aftørring af alle ryddede flader
  • Rengøring af badeværelse inkl. afkalkning
  • Spindelvæv fjernes

Vi kan nå en maxhøjde på 180 cm.

Ovenstående kan afviges/ændres efter behov, dette med indflydelse på estimeret tidsforbrug +/-.

Optimalt set klargør kunden huset til rengøring, da dette bedrer resultatet, og sparer tid, dvs. at assistenten kan nå mere på den estimerede tid. Men vi kan sagtens håndtere det modsatte, blot vi er forberedte, og assistenten ved, at hun bare skal støvsuge udenom fx legetøj, eller der er afsat tid til oprydning.

Vi medbringer alt udstyr, men det er også muligt at benytte jeres rengøringsmidler hvis I ønsker dette.

Billig og professionel rengøring

Hos IDE rengøring tilbyder vi billig og professionel rengøring, så alle behov bliver mødt. Vi tror på, at det enkle og effektive virker bedst. Vores rengøringspersonale benytter sig derfor udelukkende af det nyeste udstyr på markedet, så rengøringen kan udføres så hurtigt og grundigt som muligt.

Professionel og kvalitetsbevidst rengøring behøver ikke at koste en formue. Med de rette midler og specialiseringer er det muligt at levere kvalitet til det yderste uden at gå på kompromis med prisen. Kontakter du os, får du hurtigt besvaret dine spørgsmål eller tilsendt et uforpligtende tilbud.

Uafhængigt af om du søger professionel rengøring af dit badeværelse, køkken, stue eller soveværelse – eller det hele på én gang – er du som kunde hos IDE Rengøring sikret en skræddersyet løsning, der er tilpasset dine behov.

Pris på privat rengøring

Til at beregne prisen på privat rengøring benytter vi altid størrelsesmålet af det hus, værelse eller den lejlighed, der ønskes rengjort.

Når antallet af kvadratmeter er blevet fastlagt, vurderes mængden af timer, der skal bruges på rengøringen.

Du er mere end velkommen til at kontakte os og få et uforpligtende tilbud. Vi foretager en hurtig beregning ud fra dine behov, som du efterfølgende har mulighed for at godkende eller afvise.

Kontakt os på telefon 86 54 00 16 eller udfyld vores kontaktformular her på siden.