Download pris
eksempel her
(+45) 86 54 00 16 Kontakt@ideren.dk

Måtteservice i Østjylland. Kontakt IDE Rengøring

Søger du måtteservice til virksomheden? Vi har erfaring i udlejning, vask og vedligeholdelse af erhvervsmåtter hele året.

Måtteservice

En måtte er det første, du ser, når du træder ind ad en dør, uanset om det er derhjemme eller hos en virksomhed. Du tørrer skoene af – nærmest helt automatisk – for at fjerne jord og snavs af, og vi gør det særligt, når det har regnet, hvilket det i gennemsnit gør 171 dage om året i Danmark.

Det er essentielt for mange virksomheder at investere i en professionel måtteløsning, der kan stoppe vand, skidt og snavs allerede i indgangen, inden det spreder sig til de forskellige indendørsarealer. Du sikrer nemlig et optimalt arbejdsmiljø med et rent indeklima, hvor medarbejderne ikke bliver generet af skidt eller snavs, ved at investere i en måtte de rette steder.

Med måtteservice fra IDE Rengøring får du pænere og renere indgangspartier og områder med gennemgang, hvor du ikke skal bekymre dig om rengøring og vedligeholdelse. Det gør vi for dig uanset type forretning, lokale eller måttevalg. Vi kan nemt implementere vores måtteservice som en fast del af din allerede eksisterende erhvervsrengøring eller gøre det som en enkeltstående, regelmæssig service.

IDE Rengøring sikrer, du har rene måtter hele året

Uanset hvilken tid på året det er, er det vigtigt med rene smudsmåtter. Her kan vi hos IDE Rengøring gøre det nemt og enkelt for dig. Hos os lejer du den type måtte, du ønsker ved dine indgangspartier, hvorefter vi afhenter, vasker og leverer dem retur, så du er garanteret rene gulvmåtter hele året.

Du bestemmer helt selv, hvor ofte du ønsker at have rengjort dine måtter. Det kan evt. være hver 14. dag i sommerhalvåret og i vinterhalvåret oftere, fx 1-2 gange om ugen. Alt i alt skal du ikke stå for noget, når det kommer til din måtterengøring, hvis du har os som servicepartner.

Det er nødvendigt at få rengjort sine gulvmåtter regelmæssigt – og oftere, end du selv tror – da de holder på en masse støv og skidt fra alverdens fodtøj, der går ind og ud af bygningen. Får du dem ikke rengjort, risikerer du unødvendigt slid af gulvet, synligt beskidte gulvarealer og ikke mindst utilfredse medarbejdere.

Typer af måtter til erhverv

Vi udlejer forskellige typer af måtter, hvor du har mulighed for selv at vælge den variant, der passer til din arbejdsplads’ behov. Det kan være alt fra måttetype, størrelse og farve. Du kan selvfølgelig altid kontakte os og få os med på råd, hvis du er i tvivl om, hvad du skal gå med til din virksomhed.

Måtterne, du kan leje fra IDE Rengøring, er:

 • MicroTech – besidder en mikrofiberteknologi, der giver den en overlegen suge-performance
 • Classic Mat – både opsamler, fastholder og skjuler grus, sand og groft snavs
 • Premium Nylon – fjerner mere grus, sand og skidt end almindelig nylonmåtte
 • Logo- og konceptmåtter – kombination af elegant profilering og stærke rengøringsevner
 • Eco Entry – til gulve med nedfældning og en rigtig CRS-måtte
 • Klima- og verdensmålsmåtter – omtanke for miljøet uden at gå på kompromis med de rengørende egenskaber.

Flere af vores måtter er enten helt eller delvist lavet af genbrugsmaterialer, hvilket du kan læse mere om på siden her.

Stærkt og bæredygtigt samarbejde med Elis

Sammen er vi stærkere, og derfor har vi allieret os med Elis (tidligere kendt som Berendsen) om at levere en bæredygtig måtteservice til vores kunder, hvor de i 2019 som den første virksomhed i verden blev verdensmålscertificeret. Vi synes, dét gjorde samarbejdet til et oplagt (og naturligt) valg, hvor du som erhvervskunde hos os bl.a. er garanteret:

 • brug af svanemærkede måttevaskerier
 • måttevaskerier med egne rensningsanlæg til deponerede tungmetaller og mikroplast
 • en hovedleverandør, der opfylder OEKO-TEX 100-standarden
 • måtter lavet af regenereret nylon
 • reduceret vandforbrug i vores måttevask sammenlignet med år 1999
 • brug af genanvendelige plastflasker til vores måtteproduktion.

Vi forsøger altid at gøre vores, så vi kan levere en bæredygtig måtteservice til alle vores kunder, uanset hvor vi befinder os i den cirkulære økonomi. Det gælder bl.a. for måttens materialer, vores rengøringsmidler til rens og transporten til og fra måttevaskeriet.

Få en totalløsning inden for erhvervsrengøring

Selvom en ideel måtteservice er oplagt for mange virksomheder, er det som regel ikke det eneste, som er nødvendigt for at kunne opretholde de optimale, renlige forhold på en arbejdsplads. Derfor kan vi hos IDE Rengøring være din totalløsning inden for erhvervsrengøring, hvor vi foruden vores måtteservice også tilbyder rengøring af forskellige lokaler og showrooms, badeværelser, køkkener samt gangarealer og fællesområder.

Vi sørger for en effektiv rengøring til en fornuftig pris med lokal kvalitet i det østjyske, hvor vi primært arbejder i byerne Horsens, Skanderborg, Aarhus og Odder. Vi sørger for, at rengøringen er skræddersyet til jeres behov, så du og dine kollegaer kan gøre det, som I gør bedst i jeres arbejdstid.

Med os som din hjælpende hånd med rengøring behøver erhvervsrengøring i Østjylland ikke længere at være en udfordring. Du skal derfor ikke holde dig fra at hive fat i os. Vi er aldrig længere end et opkald eller en kontaktformular væk. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på en måtteløsning, eller hvis du ønsker en større pakke inden for erhvervsrengøring.