Download pris
eksempel her
(+45) 86 54 00 16 Kontakt@ideren.dk

Århus – Erhvervsrengøring

Står du og din virksomhed og mangler et rengøringsfirma i Århus, så dine medarbejdere kan komme på arbejde og koncentrere sig i et sundt, friskt og let indeklima? Så er du landet det rigtige sted, for IDE Rengøring udfører alle slags erhvervsrengøring i Århus. Har du kontorlokaler, der mangler en støvsugning et par gange om ugen, eller har du bad- og toiletfaciliteter, som kunne klare en grundig og dybdegående omgang? Uanset hvad du har af rengøringsbehov, kan du tage kontakt til IDE Rengøring for at indhente et tilbud, som passer til lige præcis din virksomheds rengøringsbehov.

Dit rengøringsfirma i Århus

Det er ikke nogen hemmelighed, at et sundt indeklima optimerer arbejdsglæden hos de ansatte i virksomheden. Alle har prøvet at træde ind i et rum, hvor de er blevet mødt af en klam lugt og en følelse af øjeblikkelig træthed. Man vil egentlig gerne bare ud igen. Her har man ikke lyst til at tilbringe ret mange timer. Sidder man med den følelse, mister man koncentrationen og arbejdslysten, og det går ud over den enkelte medarbejder og dermed virksomhedens produktion.

Med erhvervsrengøring i Århus kan vi sammen få vendt indeklimaet til det bedre, hvilket vil danne et godt udgangspunkt for tilfredse medarbejdere, som kan holde sig friske i flere timer. Vi sikrer en ren og klar luft på din arbejdsplads, så I er sikre på at have de bedste betingelser i arbejdstiden.

Erhvervsrengøring i Århus, der tænker på miljøet

Når du vælger IDE Rengøring som rengøringsfirmaet i Århus, der skal klare jeres rengøringsopgaver, vælger du samtidig miljøvenlige rengøringsartikler til. Vi arbejder nemlig kun med produkter, der er gennemtestede og har bestået strenge kvalitetskrav. Det skaber de bedste forhold for både natur, miljø og mennesker. Har du ansatte med allergier, skal du derfor heller ikke bekymre dig om vores resultat, da vores produkter tager hensyn til de medarbejdere, der døjer med allergi. Så kan alle have glæden af en pletfri arbejdsplads. 

Står du dagligt og mangler erhvervsrengøring i Århus, kan arbejdsdagen blive mere ulidelig, fordi du kigger på den samme moppe og spand igen og igen. Her træder vi til! Med et samarbejde med IDE Rengøring bliver erhvervsrengøring i Århus en opgave, som du ikke skal tænke over, da den kører for sig selv i baggrunden. Du møder kun ubesværet ind på arbejdet og ved, at både du og dine ansatte kan trække vejret i rene og sunde omgivelser.

Kontorlokaler, showroom, badeværelse? Med erhvervsrengøring i Århus tager vi skraldet

Der er ikke den type af erhvervsrengøring, som vi ikke kan klare. Med mere end 200 faste kunder, der jævnligt giver positivt feedback, tør vi godt garantere, at der ikke er den erhvervsrengøring i Århus, der er uoverkommelig for os. Det kan være, at du har et kontorlokale, der trænger til en ugentlig støvsugning? Eller et badeværelse med toiletter, der har brug for daglig rengøring? Måske har din virksomhed et klinkegulv, som har brug for at blive støvsuget og vasket hver anden dag? Vi klarer det hele.

Vil du gerne træde ind på din arbejdsplads hver dag og blive mødt af ren og klar luft, fordi vi har klaret din erhvervsrengøring i Århus for dig? Så er det bare med at give os et kald eller udfylde vores kontaktformular.

Erhvervsrengøring i Århus er kun et opkald væk

Vi er en erfaren spiller på det østjyske rengøringsmarked med faglig stolthed og overholdelse af kvalitetskrav fra Dansk Industri. Vi er aldrig blege for at tage kampen op mod enhver erhvervsrengøringsopgave. Som et dansk rengøringsfirma i Århus benytter vi os kun af rengøringsudstyr og redskaber, der er godkendte, og som kan klare de erhvervsopgaver, vi tager ud for at løse. 

For dig og din virksomhed betyder det, at du trygt kan overlade din erhvervsrengøring til os, for vi ved, at et samarbejde med IDE Rengøring kommer til at være udgangspunktet for et sundt indeklima, der gør dine medarbejdere gladere.

Tag kontakt allerede i dag på tlf. 86 54 00 16, eller udfyld vores kontaktformular. Når vi først ved, hvor mange kvadratmeter der skal gøres rent, og hvor ofte du vil have os på rengøringsbesøg, begynder vi at sammensætte et uforpligtende tilbud, så du får en idé om, hvor meget erhvervsrengøring i Århus kommer til at koste. 

Vi glæder os til at høre fra jer, så vi kan give jer de bedste betingelser for et godt arbejdsmiljø og en høj arbejdsglæde.