(+45) 86 54 00 16 Kontakt@ideren.dk

Algerensning

Professionel algerensning i Århus og omegn

Alger optræder typisk på tag, fliser og terrasser og kan i mange tilfælde være lidt af en opgave at fjerne. Det er ofte nødvendigt med teknisk udstyr, så de skadelige og genstridige alger elimineres i dybden. Hos IDE Rengøring har vi stor erfaring på netop dette område og har igennem årene tilegnet os stor viden og kompetencer, der sikrer et godt og vedvarende resultat efter algerensningen.

 

Effektiv algefjernelse

For at få de bedst mulige resultater benytter vi hos IDE Rengøring udelukkende det nyeste udstyr, der fjerner alle skadelige alger på det behandlede område. En eliminerende skumtype, der i sig selv kræver professionel håndtering grundet de skarpe ingredienser, der kan give allergiske reaktioner på huden, vil kort sagt fjerne alle alger og efterlade helt rene overflader. Det gør netop vores behandling yderst effektiv, hvorfor metoden både kan bruges på fliser, terrasse og tag.

 

Forebyggende behandling

De stærke midler, vi benytter til algerensning, virker forebyggende, så man så vidt muligt undgår nye angreb senere hen. De behandlede overflader vil nemlig efterlades med et tyndt – og alligevel meget beskyttende – lag, der sikrer en udbredt grad af modstandsdygtighed overfor nye angreb.

 

Miljøvenlige algemidler

IDE Rengøring benytter udelukkende de nyeste, miljøvenlige midler til algefjernelse, da det både sikrer en forsvarlig omgang med de normalt meget stærke midler – og at miljøet ikke mindst forskånes for unødige og skadelige kemikalier. Brugen af miljøvenlige midler indbefatter også en bæredygtig tilgang til produktionen af de enkelte algerensprodukter.

 

Algerensning kræver professionelle hænder

En kendt metode, der ofte er blevet brugt til at fjerne alger før i tiden, er spuling med en højtryksrenser. Selvom metoden på forholdsvist effektiv vis fjerner de eksisterende alger, forebygges overfladerne ikke mod nye angreb. Herudover risikerer man desuden, at overfladerne tager skade og på sigt bliver helt eller delvist ødelagt – specielt hvis algerne bliver ved med at vende tilbage. Derfor kræver en algerensning af eksempelvis fliser, terrasse eller tag ofte en professionel eller fagmand, der ved, hvad der skal til for at skåne den ramte overflade og forebygge mod nye angreb.

 

Rensning af træterrasse

Alger trives i høj grad rundt omkring i de danske haver. Der er dog et specifikt sted, hvor de genstridige alger bliver ved med at vise deres grimme ansigt. Den typiske træterrasse er ofte et ramt område, hvor algerne lever i bedste velgående. Konsekvensen ved algeangreb på træterrasserne er – foruden at gøre siddestedet mindre præsentabelt – at træets levetid vil blive reduceret markant. Dette viser sig blandt andet i en tendens til, at træets overflade vil gå i forrådnelse og blive slidt ned langt hurtigere, hvis algerne ikke fjernes tilstrækkeligt.

Ovenstående er en god grund til at hente professionel hjælp udefra, så du kan:

  • forlænge din terrasses levetid
  • forebygge mod fremtidige algeangreb
  • gøre træet glattere og mere præsentabelt at se på

bibeholde træets oprindelige struktur

Hos Ide Rengøring sørger vi for skånsom rensning med miljøvenlige produkter og efterfølgende imprægnering, så træets oprindelige overfladestruktur bibeholdes.

 

Tagrensning

Trænger huset eller sommerhuset til en grundig tagrensning? Et tag er et oplagt sted for alger at gå til angreb på. Her er der rig adgang til sollysets nærende komponenter, der giver algerne masser at leve på.

En del af vedligeholdelsen af et tag indebærer en jævnlig rensning, så alger og skidt ikke får lov til at hobe sig op. Iblandt andre fordele ved tagrensning er:

  • En mere præsentabel bolig
  • Forlænget levetid af taget og store besparelser på sigt
  • Bedre indeklima på øverste etage

Hos IDE Rengøring benytter vi udelukkende miljøvenlige midler, der samtidig virker forebyggende på algeangreb senere hen. Nedgroede alger kan over tid være med til at nedbryde taget langsomt, da der i vintermånederne på frostdage kan udvikles revner i forlængelse heraf.

 

Få et tilbud på algerensning

Du er velkommen til at kontakte os og beskrive dine behov på algerensning. Vi sender indenfor kort tid et uforpligtende tilbud eller løsningsforslag. Hos IDE Rengøring har vi altid fokus på en løsningsorienteret tilgang, så I ikke skal bruge for meget tid og krudt på nå frem til jeres behov. Derfor står vi altid klar til at komme med forskellige forslag.