Go to Top

Århus

IDE Rengøring tilbyder kvalitetsrengøring i Århus til faste lave priser, så så du har mulighed for at opleve de mange fordele ved professionel rengøring. Vores rengøringspersonale står klar, når dit hjem trænger til en opfriskning.

Vi skræddersyer en løsning til dig, der søger privat rengøring i Århus af høj kvalitet. Vores serviceassistenter har gennemgået et grundigt uddannelsesforløb og udvikler løbende kompetencer, så dit hjems udseende og indeklima kan optimeres.

Rengøring Århus c

 Vi tror på, at optimal rengøring kræver udbredt viden og kendskab til de nyeste metoder og redskaber. Derfor tilbyder vi rengøring i Århus C, der lever op til de nyeste innovative tiltag i rengøringsverdenen. Er du på udkig efter kvalitetsbevidst rengøring i Århus C, er det hos os, du finder løsningen.

Rengøring af lejlighed Århus

Søger du rengøring af din lejlighed i Århus? Hos IDE Rengøring er du sikret grundig og detaljeorienteret rengøring, der kan forbedre din lejligheds indeklima markant.

Lejlighedsrengøring er meget mere end bare støvsugning og guldvask. I kroge og områder, vi normalt overser, har støv og skidt det med hobe sig op. Det kan have negative konsekvenser for dit velvære, hvis der ikke er tid til at gøre tilstrækkeligt rent. Vi sørger for at give din lejlighed en dybdegående rengøring, så du kan slappe af, når du er hjemme fra arbejde. 

Rengøring hos private i Århus

IDE Rengøring tilbyder rengøring hos private i Århus og gør brug rengøringsartikler, der sikrer et grundigt resultat. Du er mere end velkommen til at kontakte os og høre mere om vores rengøringsløsninger i Århus. Udfyld blot følgende kontaktformular eller ring til os på tlf. 86 54 00 16

Søger du en dygtig vinduespudser? 

Udover rengøring, tilbyder vi som noget unikt vinduespudsning udført af IDE Rengørings professionelle personale. Her pudses og vaskes vinduerne via et smart rentvandssystem, der er specielt brugbart, hvis huset eller lejlighedens vinduer trænger til en grundig rens. Læs mere om metoden HER.

 Få et uforpligtende tilbud på rengøring eller vinduespudsning i Århus

 Ved at kontakte os på tlf. 86 54 00 16 eller udfylde denne kontaktformular, vil du hurtigt modtage et uforpligtende tilbud.

IDE Rengøring udfører absolut alle slags rengøringsopgaver – heraf både erhvervs- og privatrengøring samt vinduespudsning i Århus. Læs mere ved at klikke dig rundt i kategorierne øverst på siden.